Etter 1-2-tapet hjemme mot Frisk torsdag 29. oktober holdt spillergruppen et lagmøte der de bestemte seg for at de ønsket å ha med Jimmy Andersson videre. Dagen etter møtte han både spillergruppen og trenerteamet. Da gikk også Storhamar ut med en pressemelding der de fortalte at Jimmy Andersson ikke kom til å få sparken.

Så dro laget på Europa-tur, og hjemme i Hamar satt Jimmy Andersson. I kveld trente han med laget for første gang siden nyheten sprakk, og han var glad for å kunne trene med laget.

ordknapp andersson

- Det føltes godt å gå på is, sa Andersson.

- Hvordan har det vært å være deg den siste tiden?

- Det har vært veldig tøft, sier han.

- Har du hatt kontakt med mange av spillerne mens du har vært borte?

- Jeg har snakket med noen av dem, sier han.

- Hva tenker du om at du må være den utlendingen som sitter på tribunen?

- Jeg aksepterer at det er den avgjørelsen klubben har tatt, sier han.

- veldig fin fyr

Lars Erik Hesbråten, som er en god venn av Jimmy Andersson, var glad for å få svensken tilbake på is med lagkameratene.

- Vi hadde en lang snakk i spillergruppen, og alle ville ha Jimmy tilbake. Han er en kjempefyr. Alle kan gjøre feil, og vi er ferdige med den saken nå, sier Hesbråten.

Aleksander Smirnov ville ikke kommentere tiden der Andersson har vært borte fra spillergruppen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.