HAMAR: Her forteller han om sine tanker rundt det:

- Jeg er spent på hvordan det vil slå ut. Et lag kan ikke kun ha unge spillere. Noen må dra lasset, lære opp de unge. Det kan bli tøft å få slike typer for 200.000 kroner. Vi jobber hele tida for at avstanden mellom den best betalte og dårligst betalte skal bli mindre, sier Coba, og fortsetter:
Vi er avhengige av spillere som Pål Johnsen, Eerikki Koivu og Mattias Livf. Når de blir borte må det erstattere inn. Det beste vil jo være at dagens unge spillere tar den rollen, at vi får en kompetanseoverflytting undervegs. Men dette tar tid. Vi startet denne prosessen for et par år siden, og må nok regne med å bruke noen år til før den nye «lønnsmodellen» er lik over hele linjen.
Carl Oscar Bøe Andersen er også opptatt av å få spillerne ut i jobber de kan dra nytte av senere.
- Vi har et opplegg med fysisk aktivitet i skolene i Hamar, og håper at det kan være noe å bruke på yrkesvegen videre. Det er ingen tvil om at disse gutta er gode forbilder. Men det kan være krevende å sysselsette folk. Det vil nok HamKam merke også, sier Bøe Andersen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.