Christian Larrivée spilte en ny kanonkamp i Storhamar-drakta, og to ganger fikk kanadieren stjernetreff på sine slagskudd. Først fikset han 3-3 med et knallhardt slagskudd fra siden, før han dundret inn Storhamars siste scoring fra blålinja.

- Jeg vet at mange keepere går ned tidlig, så jeg tenkte det var lurt å skyte høyt. Jeg har fått beskjed om å skyte mer, og i dag traff jeg skikkelig godt, smiler Larrivée.

Adrian Saxrud Danielsen er imponert over skuddet til lagkameraten.

- Jeg spurte om jeg kunne få låne kølla hans på søndag, gliser Saxrud Danielsen, før han legger til:

- Han har et helt sinnssykt hardt skudd. Jeg kan ikke forstå annet enn at han skyter best og hardest i hele ligaen.

SPARTA MISTET KONTROLLEN

På stillingen 6-3 ble Spartas Mats Weberg utvist for en albuetakling, etter å ha sendt Storhamar-målvakt Andrew Engelage hardt i isen. Resten av kampen fortsatte i samme spor, med et frustrert Sparta-lag som jaktet på Storhamars enkeltspillere.

Larrivée fikk også kjenne på blåtrøyenes vrede ved flere anledninger.

- Vi vet hvordan Sparta spiller når det går imot for dem. Hver eneste gang kommer nummer 95 (Didrik Nøkleby Svendsen) og nummer 59 (Mats Weberg) etter oss. De spiller som aper. Jeg skjønner ikke hvordan det går an å spille på den måten, men de to gir seg ikke med det, sier Larrivée, før han legger til:

- Det er vanskelig å si om situasjonen med Andrew var med vilje, men det er de samme spillerne hver eneste gang. 

Nå ser Storhamars nummer 23 fram mot en ny kamp mot Sparta på søndag.

- Vi gjør en veldig god kamp i kveld, men vi må tenke framover. Vi har bare gjort en fjerdedel av jobben. Sparta er et veldig godt lag, og vi må være fullt forberedt på at det blir en knalltøff kamp på søndag. Her kommer det til å bli harde kamper hele veien inn, avslutter Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.