Christian Larrivée spilte en ny kanonkamp i Storhamar-drakta, og to ganger fikk kanadieren stjernetreff på sine slagskudd. Først fikset han 3-3 med et knallhardt slagskudd fra siden, før han dundret inn Storhamars siste scoring fra blålinja.

- Jeg vet at mange keepere går ned tidlig, så jeg tenkte det var lurt å skyte høyt. Jeg har fått beskjed om å skyte mer, og i dag traff jeg skikkelig godt, smiler Larrivée.

Adrian Saxrud Danielsen er imponert over skuddet til lagkameraten.

- Jeg spurte om jeg kunne få låne kølla hans på søndag, gliser Saxrud Danielsen, før han legger til:

- Han har et helt sinnssykt hardt skudd. Jeg kan ikke forstå annet enn at han skyter best og hardest i hele ligaen.

SPARTA MISTET KONTROLLEN

På stillingen 6-3 ble Spartas Mats Weberg utvist for en albuetakling, etter å ha sendt Storhamar-målvakt Andrew Engelage hardt i isen. Resten av kampen fortsatte i samme spor, med et frustrert Sparta-lag som jaktet på Storhamars enkeltspillere.

Larrivée fikk også kjenne på blåtrøyenes vrede ved flere anledninger.

- Vi vet hvordan Sparta spiller når det går imot for dem. Hver eneste gang kommer nummer 95 (Didrik Nøkleby Svendsen) og nummer 59 (Mats Weberg) etter oss. De spiller som aper. Jeg skjønner ikke hvordan det går an å spille på den måten, men de to gir seg ikke med det, sier Larrivée, før han legger til:

- Det er vanskelig å si om situasjonen med Andrew var med vilje, men det er de samme spillerne hver eneste gang. 

Nå ser Storhamars nummer 23 fram mot en ny kamp mot Sparta på søndag.

- Vi gjør en veldig god kamp i kveld, men vi må tenke framover. Vi har bare gjort en fjerdedel av jobben. Sparta er et veldig godt lag, og vi må være fullt forberedt på at det blir en knalltøff kamp på søndag. Her kommer det til å bli harde kamper hele veien inn, avslutter Christian Larrivée.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00