Dragons måtte slå Vålerenga på Jordal for å holde liv i drømmen om avansement. Etter en fantastisk tredjeperiode var 5-2-seieren innkassert, og sesongen forlenget, i alle fall til mandag.

Målscorer og forsvarshelt Jimmy Andersson nøt Vålerengas resultatløse offensiv i den viktige bortekampens avgjørende sluttminutter.

- Alle vet at om vi taper, så er vi ute av sluttspillet. Derfor vil alle krige og ta pucken, for at den ikke skal gå i mål. Det er skjønt å spille med kniven på strupen, og virkelig brenne for det man gjør, sier Andersson etter bragden på Jordal.

LES OGSÅ: - Vi skulle gi bånn gass og mæle på

Etter Vålerengas tre åpningsseiere i semifinaleserien, var det får som trodde på Dragons-triumf. Etter to stolte seiere, kan Storhamar utlikne til 3-3 i kamper på mandag.

- Vi må bare legge ned samme harde jobb, og spille kynisk, så skal det forhåpentligvis gå bra, sier Jimmy Andersson.

Se hele intervjuet i videovinduet over!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.