OSLO: Dima Smirnov grep sjansen og satte inn sitt første A-lagsmål på frekt vis. - Målet er bare en bonus, jeg havner ikke i skyene av dette, sier Smirnov.
Han er sønn av sin far, Dima Smirnov. Det hører man på uttalelsene.

- Å score mål er gøy, men bare en bonus. Det viktigste er det defensive og at jeg spiller bra. Jeg kan ikke ta av for dette, men bare fortsette å jobbe hardt, sier Dima, som innrømmer at han har hørt dette av Aleksander.
- Det er litt vanskelig å snakke om det, siden det er min egen sønn, men det er selvsagt veldig hyggelig at han fikk sitt første mål, sier Sasja.
- Skriv at Sasja er stolt som en hane, jeg så det ansiktsuttrykket han hadde, sier en forbipasserende Joakim Jensen.
- Nei, nei, nå er det viktig at Dima - og de andre - fortsetter å jobbe hardt og tålmodig, og ikke slapper av selv om målet kom, sier Aleksander Smirnov.
Det var midtveis i 2. periode at Dima fikk pucken, vendte og satte den inn med en frekk backhand.
- Jeg bare konsentrerte meg om å skyte, jeg. Nå er det bare å kjøre på, så blir det flere kamper på meg, sier Dima.
Etter lang ventetid på det første målet, har det løsnet litt for Martin Blakseth Huse, som satte inn sitt andre for sesongen, etter forarbeid av Mattias Livf.
- Kanskje en ørliten ketchupeffekt. Men mest flaks, sier Blakseth Huse.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.