Sjur Robert Nilsen var fornøyd med hvordan spillerne fremsto mot Lørenskog tirsdag.

Etter en litt svak treningskamp mot Vålerenga sist fredag, viste Storhamar-gutta meget sterk framgang og banket Lørenskog 3-1. 

Til helgen skal Nilsens elever ut i to nye treningskamper under en turnering på Lillehammer. Fredag kveld spiller Storhamar mot svenske IK Pantern. Den kampen kan du se direkte på HATV klokka 17.25. Lørdag møter de enten Mora eller Lillehammer, alt ettersom hvordan kampen på fredag kveld går. 

Vil se konturer

Storhamar-treneren forventer å få flere svar i løpet av de dagene.

- Jeg forventer at vi fortsetter å se konturene av det vi har pratet på under trening og trent på, både med og uten puck. Jeg har forståelse for at man ikke nødvendigvis spiller så bra hele tiden, forklarer Sjur Robert Nilsen.

Den uka her har de begynt å terpe mer på de offensive spillemønstrene, slik Nilsen ønsker at spillerne skal opptre, forteller han. Foreløpig har de ikke snakket og trent spesielt på overtalls- og undertallsspill. 

Den tidligere Leksand-, og Sparta-sjefen fokuserer heller ikke spesielt på resultatene under trenignskampene. Han vil heller se utvikling i spillet.

- Sånn sett er det alltid litt uvesentlig med resultater i treningskampene, det er det. 

Fortsetter 

Nilsen likte godt det han så av ungguttene under treningskampen mot Lørenskog, og han kommer til å fortsette med det samme mannskapet under fredagens treningskamp mot Panteren, på Lillehammer.

- Vi kommer til å fortsette med de samme rekkene, i alle fall på fredag. Det ser bra ut. Så er det ikke sikkert det blir sånn når seriespillet starter, det er alltid farlig å låse seg for mye. Men nå fortsetter vi som mot Lørenskog, og så ser vi åssen det er, og kanskje lander vi på noe vi kan fortsette med, forklarer Nilsen, som har en klar tanke om hvordan guttene skal spille.

- Vi har en ganske krevende spillestil. Vi ønsker å ha hardt press, og det krever mye av spillerne, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.