Magnus Lindahl var den siste spilleren som kom inn portene på Hamar vest i august. Manglerud-gutten skulle tilføre Storhamar offensiv kraft, mange målpoeng og god arbeidsinnsats.

Men Lindahl skadet seg allerede i sin først kamp som Storhamar-spiller, og den skaden gjorde det vanskelig for ham å komme helt i toppform. Etter at Oslo-gutten opplevde synkende spilletid og lite tillit, ble han utlånt til Stjernen for resten av sesongen. 

- veldig spesielt

Søndag møter han Storhamar - som Stjernen-spiller.

- Det blir veldig spesielt for meg å møte Storhamar. Jeg har ikke vært her så lenge, så jeg er ikke helt vant til å være Stjernen-spiller ennå. Det blir morsomt å møte Storhamar, og jeg regner med at de vil ta meg litt ekstra, sier Lindahl, som har kontakt med flere av Storhamar-spillerne fortsatt.

- Jeg snakker med flere av dem, så jeg får med meg det som skjer i garderoben og rundt, sier han.

skal tilbake

Lindahl har kontrakt med Storhamar neste sesong, og han er klar på at han ønsker å prøve seg i gult og blått igjen.

- Sesongen min ble veldig ødelagt av skader, og sånn sett har denne sesongen vært veldig spesielt for meg. Jeg og klubben ble enige om at det var best med en utlånsavtale nå. Jeg får mer spilletid i Stjernen, og det var viktig for meg. Nå ønsker jeg å gjøre det så bra som mulig med Stjernen denne våren, sier han og legger til:

- Her har jeg en viktig rolle, og det er godt. Det er uvant å spille såpass mye, men det er morsomt, avslutter han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00