Storhamars siste forestilling i 2011 lignet mest på en dårlig nyttårsrakett. Den startet treigt, og smalt aldri. For trøkket som trengs for å slå de beste lagene i Norge var ikke til stede. Laget som kapret poeng i Stavanger var til tider ikke til å kjenne igjen.
Mens flere spillere innrømmer at de er slitne etter to tøffe kamper og en lang busstur, har målvakt Tommy Johansen et annet syn på det harde kampprogrammet.
- Programmet er ingen unnskyldning. I de bedre ligaene spiller de enda oftere, så det er ingen grunn til å klage her hjemme i Norge, mener Johansen.
Sure mål
Tre ganger så han pucken forsvinne i nettmaskene bak seg.
- Sure mål å slippe inn. Det er bra gjort av Lørenskog-spillerne å være først på pucken foran mål, der vi skal være det, sier Johansen, som helst skulle tatt med seg tre nye poeng inn i det nye året.
Samtlige lag foran på tabellen vant gårsdagens kamper. Det betyr at Dragons ligger fem poeng bak Vålerenga på 5. plass.
- Nå har vi en hardere jobb å gjøre, fortsetter målvakten med blikket oppover på tabellen.
Slet ut Lørenskog
Med to minutter igjen lå Storhamar under med ett mål, etter at Joakim Jensen hadde satt sin andre for kvelden noen minutter før. Da tok Michael Smithurst timeout, og ut forsvant Tommy Johansen. Trykket mot Lørenskog-målet ble aldri stort nok, og Lørenskog vant i alt fortjent.
- Vi merket det tøffe programmet i dag. Det positive er at vi aldri ga opp, sier Michael Smithurst, som fikk høre av gjestenes trener David Livingstone at gjestene virkelig måtte jobbe hardt for poengene.
- De var slitne de og. Det viser at vi er godt trent, fortsetter Smithurst, som kun er godt fornøyd med opptredenen i Stavanger denne julen.
Nå gleder han seg til å ta fatt på 2012, samt legge 2011 bak seg.
- Året åpnet tøft med kvartfinale-exiten mot Lillehammer, og ble enda tøffere i løpet av sommeren. Men all ære til gutta. De har lagt de utenomsportslige problemene til side, og prestert bra. Nå satser vi på at 2012 blir et godt år, smiler Smithurst, som er fullstendig klar over at Storhamar har tatt gull de fire siste skuddårene.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00