Erik Kristiansen opplevde mange store bragder i løpet av sin lange karriere i Storhamar.

Men han mener selv at ingenting han var med på kan sammenlignes med gårsdagens 2-1-seier mot Sparta Praha.

- Hvis man skal sammenligne dette med noe i fotballverden, så blir det naturlig å trekke frem Rosenborgs seier mot Milan. Så stor prestasjon var det. Sparta Praha er et kjempestort navn i hockeyverden.

Smirnov-skryt

Kristiansen mener Aleksander Smirnov er nøkkelen til Storhamars store suksess.

- Jeg har fulgt med på Sasja siden den første perioden har trente Storhamar, og jeg er ikke tvil om at han har vokst veldig mye på de årene. Han ser spillet på en god måte, og han kan gjøre matchavgjørende endringer som kan snu kampene. Han ser hockey på en god måte, skryter Kristiansen.

imponert over utlendingene

- De nye spillerne ser veldig bra ut. Jeg har vært med rundt laget de siste dagene nå, og det ser ut som de har glidd bra inn i gjengen. Det er ikke noe tullball, sier Kristiansen, som var mektig imponert over keeperspillet til Oskar Östlund fredag.

- Oskar sto en knallmatch. Han var trygg og solid bak et veldig godt organisert lag, avslutter Mester Erik.

HA følger kveldens kamp mot Geneve-Servette fra kl. 19.30 live med tekst. Nettsaker blir oppdatert underveis, og etter kampen serverer vi reaksjoner og videointervjuer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.