HAMAR: Eerikki Koivu var igjen en gigant i forsvar, og kunne også avgjort kampen i sluttsekundene da han fosset inn i Vålerengas sone. Han fant Joakim Jensen, som først misset, før Koivu fikk muligheten på returen.

- Eerikki er en maskin. Han er utrolig sterk i nærkampene og sånn jeg ser det er han Norges beste førsteforsvarer. Han spiller veldig bra sammen med Andreas Hjelm om dagen, sier Rune Gulilksen, som var fornøyd selv om det bare ble ett poeng i går.
- Vi gjennomfører en god kamp. Førsteperiode er jevn, vi har andre og de har den tredje. Jeg snakka med Espen (Knutsen), og vi var enige om at det var en bra match mellom to lag som ville spille god hockey. Det er viktig at vi kan spille bra mot de beste, og at vi taper på straffer, bruker jeg ikke noe tid på. Vi har vunnet alle de seks kampene på overtid så langt i sesongen, sier Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.