SARPSBORG: Selvtilliten er skyhøy hos de blågule.

- Nå føles det som om vi kan vinne hver match, sier Lars Løkken Østli.

Landslagsbacken fikk æren av å sette inn 3-1-målet, etter en genial pasning på tvers av målgården fra Eirik Skadsdammen.

- Jeg tror grunnen til at vi har snudd er det at arbeidsinnsatsen ligger i bånn. Alle jobber noe helt sinnsykt, og rekker vi ikke fram er Ruben der og redder oss. Vi har fått tilbake mestringsfølelsen. Følelsen av at vi kan dette, sier Løkken Østli.
Han får samtykke av en annen målscorer ved navn Lars.
- Dette var helt sinnssykt deilig. Som jeg sa etter kampen på Jordal, vi er tilbake til det enkle og trygge. Nå vet vi at vi kan, sier Lars Erik Hesbråten, en av gigantene i undertallspillet.
- Vi spilte nesten en hel periode i undertall. Noen av utvisningene var unødvendige, men det gjør ikke noe når vi gjennomfører helt perfekt, sier Hesbråten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.