HAMAR: Flere tilskuere forlot Hamar OL-Amfi da sluttsignalet for andre periode gikk. Stillingen var 0-4, og det hele var i realiteten avgjort. Så trøkket dragene til, scoret tre mål og presset Vålerenga i hele sluttperioden. Men det holdt ikke til seier i går. Torsdag, kanskje, når lagene møtes igjen på Jordal… Det mener i hvert fall Pål Johnsen og Mattias Livf.

Skuffelsen i Storhamar-garderoben gikk fort over til selvsikkerhet foran torsdagens kamp.

- Bekymret
- De ser helt stresset ut når vi presser dem. Jeg tror dem er bekymra nå, sier Mattias Livf.

- Hvis vi ser bak resultatet, er vi fryktelig mye bedre enn Vålerenga, med unntak av andreperioden. Vi må ta med oss det vi gjør i siste. Da er ikke Enga i nærheten, sier Johnsen.
Ringrevene er offensive før torsdag.

- Ikke hete
Johnsen har opplevd Vålerenga langt sterkere tidligere i år:

- Jeg synes dem har mistet litt av trøkket sitt. De er ikke så hete lenger, mener han.
Han er tydelig på hva som avgjorde kampen:
- Scoringen rett før første pause, er et typisk VIF-mål. Bare flaks at den går via ei skøyte og i mål. I andreperiode er de kyniske foran mål, og avgjør kampen der. Vi må opp på samme nivå, torsdag. Vi viste jo det i 3. periode. Da er vi mye bedre enn dem.

- Synd
Gårsdagens kamp vil nok bli husket for Storhamars enorme press i 3. periode. Men det er også viktig å huske på at det presset var forgjeves.

- Når vi ligger under med fire mål før sisteperioden, blir det veldig vanskelig. Det er synd. Vi snakket sammen i pausen, og ble enige om å gjøre et forsøk. Det klarte vi - i hvert fall nesten. Det må vi ta med oss.
- Hvorfor er dere så dårlige i 2. periode?
- Nei, det er dumt. Virker som vi er veldig slitne i den perioden, forklarer Livf.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.