SARPSBORG: Joakim Jensen hevdet overfor HA-sporten at Storhamar har hatt mye stang ut i semifinalene mot Saprta.

Bokstavelig talt har han helt rett.
Midtveis i andre periode, kom Jensen seg opp i angrepssona på egen hånd. Like etter passeringen av blålinjen, fyrte Oslo-gutten av et skudd.
- Jeg var sikker på den gikk, og begynte å juble, beskriver Jensen.
Skuddet traff Phil Osaers krysstang.
Men Jensen har troen på at det snur i kveld:
- Det har vært mye stang ut så langt, men det er en blanding av uflaks og udyktighet. Jeg tror vi vinner på mandag, og da skal det bli vanskelig å ta oss igjen.
Like før slutt smalt det i aluminiumen igjen. Eerikki Koivu var centimeter fra å sikre sudden death.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.