Hockey er masse følelse og adrenalin for Nathan Martz. Lørdag fikk han det han mener var en ufortjent 10-minutter, men dommerne så ikke hva som skjedde.
- Alle trodde jeg forsvarte målvakten vår da Vålerenga-spillerne hoppet på ham. Det gjorde jeg også, men da en spiller jeg ikke en gang kan navnet på, satte kølla si rett i skrittet mitt, tente jeg mer enn vanlig. Det er en uskreven lov, det gjør man bare ikke, forklarer Martz etter kampen.
Dermed gikk han glipp av 12 minutter av toppkampen, noe som aldri er morsomt.
- Vi var veldig pigge i starten av kampen, men etter hvert synes jeg vi ble litt slitne. Vi var på langtur til Trondheim og kom veldig sent hjem sist søndag. Så var vi på langtur etter en tøff match i Sarpsborg torsdag, før vi spilte lørdagskamp. Det er slike uker som tar på. Men søndagen med fri etterpå ser jeg alltid spesielt mye fram til, smiler Martz.
- Hva gjør en kanadisk hockeyspiller på en slik fridag i Hamar?
- Denne søndagen besøker kona og jeg et vennepar av kanadisk opprinnelse, som vi har møtt utenfor hockeyen. Det er litt godt. Men uansett er det ålreit å bo i Hamar. Det er alltid hyggelig når noen vil komme og snakke om hockey i hallen og slikt, og det er deilig at ingen er så pågående når vi møter dem i sentrum, at det er plagsomt.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00