FOTOHAMAR: Storhamar kom fra en halvslapp kamp mot Stjernen.
Men lørdag eksploderte det.
Og Pål Johnsen hadde ansvaret for fyrverkeriet.

Sesongbeste
- Dette er nok den beste kampen min denne sesongen. Det koster mye energi å spille slik, men jeg fikk kick i dag, og kunne spilt langt utover kvelden, sier Johnsen, og fortsetter:
- Det var greit å komme tilbake slik etter et par drittkamper. Vi hadde et lite møte i forbindelse med treninga fredag, og ble enige om at det ikke var juleferie ennå.

Høyt tempo
Nøkkelen lørdag var tempo, mente Dragons-kapteinen.
- Vi må ha tempo på pucken. Da er det moro å spille. Da trenger ikke alle pasningene å sitte. Vi må piske opp tempoet i hjemmekampene, og det er moro at Stavanger ikke henger med. Det var en veldig bra kamp av oss, sier Johnsen, som hater å tape.
Det vil han ha inn hos alle.
- Vi har vært litt underdogs, og da er det blitt greit å tape en del kamper. Men det skal bli slutt på det. Etter Stjernen-kampen var Peter Johansson forbannet, og sa at han ikke aksepterte det som skjedde. Vi er i ferd med å få inn en kultur igjen, og vi skal ikke være fornøyde med å tape, sier Johnsen, som var involvert i to mål:
Først serverte han Eirik Skadsdammen på 2-0.
Så lekte Johnsen og Jensen inn 4-0.

Full trøkk fra start
Dragons spilte en av sine beste kamper denne sesongen. De kjørte på fra første dropp, og Fredrik Lystad Jacobsen fintet inn 1-0 allerede etter ett minutt og 37 sekunder.
Det fortsatte med bra trøkk, herlig tempo, solid defensiv og herlige scoringer.
Målvakt Trevor Koenig stengte målet bakerst.
Og trener Peter Johansson var kjempefornøyd:

Fulgte planen
- Vi gjorde det vi ble enige om, og Oilers hadde få store målsjanser. Det gjelder å ha tålmodighet, og holde dem unna målet. Det var en veldig bra gjennomført kamp, sier Johansson, som var enig i at Pål Johnsen sprudlet.
- Det er herlig at en rutinert spiller som Pål viser veg. I denne kampen var han utrolig god til å vende bort spillere, sier Dragons-treneren.
Fikk inn 160.000
Dette var en såkalt kronekamp. 35 bedrifter bidro med to kroner per tilskuer. Det ga 159.880 kroner i Dragons-kassa.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.