HAMAR: Pål Johnsen har hatt en tøff sesong i Storhamar-trøya. Fredag storspilte 32-åringen i den sjette NM-finalen.

- Det ble like tett som vi hadde forventet. Rekka mi har kanskje ikke vært den mest målfarlige i årets sesong, men i dag satt samspillet perfekt. Vi sto på for hverandre i samtlige bytt, og det har vært Storhamars største styrke i år, mener Johnsen.
Pål Johnsen har vært med på samtlige av dragenes NM-gull. Storhamars mestvinnende spiller, setter likevel det siste høyest av dem alle.
- Det blir vanskelig å sammenlikne titlene mine, men etter en litt skuffende sesong, smaker det ekstra godt med bøtta. Derfor er årets gull, kanskje det beste av dem alle. Det er i hvert fall det jeg har slitt mest for, forteller Johnsen.
Som banens beste spiller, scoret Johnsen Storhamars første mål, og la opp til det andre. Publikumet i Hamar OL-Amfi fikk alle se hvorfor han kalles Magic.

Pål Johnsen var ikke bare stor offensivt i går kveld, han ryddet også opp gang på gang i egen sone. Det kostet krefter for Hamar-gutten, som kastet opp etter kampslutt.

- Jeg kan ikke huske jeg har vært mer sliten, avslutter Pål Johnsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.