Martin Rønnild ble hentet til Storhamar under sluttspillet i vår. Nå vil han vinne NM-gull med sitt nye lag.

- Vi skal være et topplag, et lag som skal kunne kjempe mot alle. Storhamar gjorde det veldig bra i fjor, så det må være et mål for oss å vinne gull i år, sier Fredrikstad-gutten, som ble hentet fra U20-laget til Brynäs.

høye ambisjoner

- Klubben kom med en veldig bra pakke til meg, og jeg var aldri i tvil om hvor jeg skulle gå. Målet mitt er å spille i Sverige igjen, sier Rønnild, som føler selv at han har blitt tatt god imot av laget.

- Det har vært en enkel gruppe å komme inn i. Gutta har vært ålreite fra første dag, så her har jeg ingenting å klage på.

fysisk spiller

- Kan du beskrive deg selv som spiller?

- Jeg er en fysisk spiller som prøver å skape energi til laget. Jeg går mye på skøyter, takler og skal være vond å spille mot, sier Storhamars nye nummer 22, som har trent med sin svenske klubb under sommertreningsperioden.

- Jeg har slitt med en skade, så derfor har jeg trent med U20-laget, ikke A-laget, avslutter Martin Rønnild. 

Dette sa leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, da Storhamar fikk napp på Rønnild i vår:

- Han er løper, en powerforward. Han er kjempespennende. Det var lagt et løp for ham i Brynäs med tanke på A-stallen, men en skade satte en stopper det. Nå har han lyst til å spille seniorhockey i Norge.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.