Norgren studerte Lørenskog-kampen natt til i går og fant ut at en hockeykamp sjelden er så bra som en tror, men heller ikke så dårlig:

- I dette legger jeg at det ofte er snakk om de små marginene, men Lørenskog fortjente de marginene. De hadde flyt og flaks. Men flaks er noe en spiller seg til og fortjener, sier en noe kryptisk Norgren.

Har slitt i fire kamper

På godt norsk mener vikartreneren at laget hans gikk ut over sine fullmakter mot romerikingene.

- Det har vi gjort i fire av de siste kampene. Dårlige åpningsperioder er blitt et varemerke for oss. Dette må vi fortsette å terpe på. Mot Lørenskog opptrådte vi ikke samlet nok og vi trykte på for hardt og hodeløst, blottet oss og ga motstanderen flater å spille puck på. Slikt straffer seg mot et temposterkt lag som Lørenskog. Det vi må gjøre, er å opptre mer samlet som lag. Vi må finne tilbake til grunnspillet vårt og få inn igjen disiplinen og det enkle spillet vi hadde i den første femtedelen av serien. Det enkle er oftest det geniale, og så i ishockey.

Norgren har lagt merke til at angrepsfeil ofte straffer seg oftere i årets serie enn tidligere:

Kontringer og overganger

- Mange lag spiller på kontringer og raske overganger og profitterer på det. Jeg vil gå så langt som til å si at angrepsfeil litt for ofte resulterer i baklengsmål. Jeg ser gjerne at laget kommer tilbake til noe av det vi viste mot Frisk Asker i Hamar OL-Amfi. Der hadde vi fart og plass, selv om vi ikke vant med mer enn 1-0.

- Dere har vært gjerrige på scoringer den siste tida også?

- Ja, og det kan ha med å gjøre at vi ikke er flinke nok til å gå rett på mål. Igjen: Det enkle er det beste. Men når det er sagt, vil jeg legge til at vi drar til Sarpsborg for å vinne og ta revansje for hjemmetapet de påførte oss.

Norgren mangler fortsatt nøkkelspillere i troppen mot Sparta. Jimmy Andersson er fortsatt ute med brist i et bein i foten. Anders Braavold er ute med vond skulder. Eirik Dagfinrud sliter fortsatt med et dårlig kne, og et par mann rapporteres usikre:

- Nathan Martz er ikke stabilt bra etter en smell i hodet. Med ham velger vi å se an, sier Jonas Norgren.

Her kan du følge Sparta-Storhamar direkte:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.