HAMAR: Joakim Jensen scoret ett og serverte to mål mot MS, men bortsett fra seieren var han selvkritisk til Storhamars innsats.
- Vi må spille mer etter planen vår og være konsentrert når vi møter bedre lag. I dag blir det unøyaktig og rotete, og vi mister den tryggheten vi har når vi følger det spillet vi har lagt opp til.
Jensen innrømmer at det kanskje ble slik at Storhamar-spillerne slapp seg ned et lite hakk med en tremålsledelse.
- Det skal ikke skje, men det er litt lett i slike kamper. Mot de beste lagene som spiller systematisk er det litt lettere, men mot MS og Stjernen som kjemper og slåss og spiller mindre strukturert, blir det mer hawaiihockey og det ser ikke så bra ut.
Bra ut ser imidlertid Joakim Jensen så langt. På de fem første kampene har han levert to mål og fire målgivende.
- Jeg føler meg bedre i år. Jeg kjenner på den tilliten jeg føler jeg har nå, og vokser på det. Samtidig scoret jeg et tidlig mål i år, og det gir også selvtillit. Jeg burde ha scoret to i dag, men keeperen var utrolig rask på skuddet mitt som ble en retur til Martin Blakseth Huse foran mål, smiler Jensen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.