Lars Løkken Østli er en av dem som han har et våkent øye til, til tross for at Storhamar-backen skuffet landslagssjefen foran VM i fjor, da han meldte forfall.

- Jeg innrømmer gjerne at det ikke var noen god søknad om landslagsspill å melde forfall like foran ei VM-turnering, men alle kan sine årsaker. Jeg har sett både Storhamar og Løkken Østli en del ganger i høst og jeg har likt det jeg har sett. Lars er en flott spiller som absolutt har sin del av suksessen til Storhamar. Han er ikke med i min tropp nå, men vi får se når det drar seg til mot VM, sier Roy Johansen.Til Storhamar ga Roy Johansen følgende attest: - Det er bra organisert, de har vært dyktige med å få tak i nye spillere og det blir godt coachet fra boksen. Videre var de effektive mot Frisk-Asker og det virker som om laget kjemper god sammen og er fysisk forberedt for det meste, sa Roy Johansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.