HAMAR: Jan Larsen har lånt Storhamar rundt 1,4 millioner kroner fra egen lomme for å holde hockeyklubben unna skifteretten, rundt 550.000 kroner av dette er kortsiktig gjeld. Mens de andre kreditorene er selskaper, noen av dem store, får Larsen svi personlig om Storhamar ber om en akkordløsning.
- Selv om det kanskje står respekt av det gamle styrets handlinger med ønske om å redde klubben, kan vi ikke forskjellsbehandle Jan Larsen hvis det blir en akkordløsning, sier Erik Kristiansen.

Skatt Øst

Skatt Øst er en av de mest krevende kreditorene å forholde seg til for Dragons. Der er trusselen om en konkursbegjæring størst.
- Vi har en nedbetalingsavtale med Skatt Øst for gammel moro som er under kontroll, og nå klarer vi å håndtere alle våre nye forpliktelser og har fått et bedre system på å håndtere de tingene fortløpende. Det er viktig for oss.

Kongsvinger og Nybergsund

Samtidig ser jeg ikke mørkt på å få til en avtale også med Skatt Øst, på lik linje med det Kongsvinger Fotball og Nybergsund fikk, sier Kristiansen.
Nybergsund fikk ettergitt 750.000 kroner i arbeidsgiveravgift av Skatt Øst, fordi Skatt Øst så sjansen for at tapet ble større dersom gjeldssaneringen ikke gikk gjennom.
Storhamar skylder en drøy million kroner i offentlige avgifter.
PS! HA-sporten fikk ikke kontakt med Jan Larsen i går.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00