HAMAR: Det er først en samling i Oslo (3. og 4. november), før det braker løs med kamper mot Hviterussland, Danmark, Østerrike og Frankrike i Minsk fra 5. til 9. november. Ruben Smith er eneste drage i troppen.
Håpet på Jensen
- Jeg regnet med å få med en til. Da tenker jeg på Joakim Jensen. Han burde fått sjansen. Joakim er en ung, fremadstormende spiller i Get-ligaen. Han har levert varene. Jensen er ikke den sterkeste og største, men han er en klok spiller med ferdigheter svært få har. Joakim er utrolig god i posisjoneringa si. Det hadde vært utrolig moro og sett Jensen i rekke med Tore Vikingstad og Patrick Thoresen, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Bør premieres
- Prestasjoner over tid i Get-ligaen bør premieres. Jensen har produsert veldig bra over lang tid.

Storhamar-treneren mener det hadde vært bra for norsk hockey at en Get-ligaspiller i form fikk vise seg fram på landslaget.
- Joakim Jensen har vært het lenge. Han var god forrige sesong også, og har fortsatt i samme sporet. Derfor burde han fått sjansen nå, synes jeg. Men jeg respekterer at det er Roy Johansen som tar ut laget, sier Rune Gulliksen.

- Mange gode
Joakim Jensen står med åtte mål og seks målgivende pasninger så langt. Med det er han nummer to i poengligaen. Han satt å så på uttaket da HA-sporten ringte i går.

- Jeg hadde ikke de store forhåpningene. Jeg skal bruke sesongen til å være god for Storhamar, og jobbe enda hardere. Kanskje får jeg sjansen neste gang. Jeg konkurrerer med mange gode spillere, og i en OL-sesong ligger det ikke an til de store utskiftningene. Det er nok enda vanskeligere for en fersking å komme seg inn nå, sier Jensen.

- Er i nærheten
Assisterende landslagstrener Knut Jørgen Stubdal sier dette om Joakim Jensen og landslaget:

- Han var ikke inne i bildet denne gangen, men Jensen er i nærheten. Nå prioriterte vi VM-spillere. Jensen kan komme inn etter hvert, men det er vanskelig i en OL-sesong, og han konkurrerer mot veldig gode spillere. Men vi følger ham tett. Han har spisskompetanse og scorer mange mål, sier Stubdal.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.