HAMAR: Det er først en samling i Oslo (3. og 4. november), før det braker løs med kamper mot Hviterussland, Danmark, Østerrike og Frankrike i Minsk fra 5. til 9. november. Ruben Smith er eneste drage i troppen.
Håpet på Jensen
- Jeg regnet med å få med en til. Da tenker jeg på Joakim Jensen. Han burde fått sjansen. Joakim er en ung, fremadstormende spiller i Get-ligaen. Han har levert varene. Jensen er ikke den sterkeste og største, men han er en klok spiller med ferdigheter svært få har. Joakim er utrolig god i posisjoneringa si. Det hadde vært utrolig moro og sett Jensen i rekke med Tore Vikingstad og Patrick Thoresen, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Bør premieres
- Prestasjoner over tid i Get-ligaen bør premieres. Jensen har produsert veldig bra over lang tid.

Storhamar-treneren mener det hadde vært bra for norsk hockey at en Get-ligaspiller i form fikk vise seg fram på landslaget.
- Joakim Jensen har vært het lenge. Han var god forrige sesong også, og har fortsatt i samme sporet. Derfor burde han fått sjansen nå, synes jeg. Men jeg respekterer at det er Roy Johansen som tar ut laget, sier Rune Gulliksen.

- Mange gode
Joakim Jensen står med åtte mål og seks målgivende pasninger så langt. Med det er han nummer to i poengligaen. Han satt å så på uttaket da HA-sporten ringte i går.

- Jeg hadde ikke de store forhåpningene. Jeg skal bruke sesongen til å være god for Storhamar, og jobbe enda hardere. Kanskje får jeg sjansen neste gang. Jeg konkurrerer med mange gode spillere, og i en OL-sesong ligger det ikke an til de store utskiftningene. Det er nok enda vanskeligere for en fersking å komme seg inn nå, sier Jensen.

- Er i nærheten
Assisterende landslagstrener Knut Jørgen Stubdal sier dette om Joakim Jensen og landslaget:

- Han var ikke inne i bildet denne gangen, men Jensen er i nærheten. Nå prioriterte vi VM-spillere. Jensen kan komme inn etter hvert, men det er vanskelig i en OL-sesong, og han konkurrerer mot veldig gode spillere. Men vi følger ham tett. Han har spisskompetanse og scorer mange mål, sier Stubdal.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00