(Storhamar - Lillehammer 3-0)

Jacob Berglund scoret sitt femte mål på like mange kamper mot Lillehammer denne sesongen.

Sist sesong forlenget han og Linus Johansson sine kontakter med Storhamar. Johansson forsvant til Mora, mens Berglund ble værende i Storhamar. Nå åpner han for videre spill i gult og blått.

- Jeg trives med trenerne, spillerne og i byen. Så det er absolutt ingen umulighet at jeg blir her også neste sesong, sa Jacob Berglund.

Assistenttrener Pål Johnsen var noe mer skeptisk til å beholde svensken.

- Han drar nok dersom han får et tilbud fra en større liga, sa Johnsen.

Ellers kan vi by på samtaler rundt Storhamars friskmelding, de kommende kampene, Lillehammers naivitet og høydepunkter fra kampen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.