• Magnus Lindahl

Torsdag kveld kom meldingen om at Alexander Reichenberg og Magnus Lindahl blir utestengt fra de to neste seriekampene for Storhamar.

Grunnen er at de to reiste til Oslo etter tapet for Stjernen på straffer, og dro ut på byen og tok seg noen øl. De to ble observert, og senere har klubben fått vite om reisen de to bega seg ut på.

Fredag var det en ydmyk Reichenberg som la seg helt flat.

BEKLAGER DET HELE

- Det var ikke en bytur. Vi kom ganske sent. Skulle egentlig bare hilse på noen. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage, og det var dumt. Jeg burde ha tenkt litt lenger, sier Reichenberg til HA-sporten.

Spillerne hadde ingen fellestrening dagen etter Stjernen-kampen, og den tidligere Lillehammer-spilleren forteller at han ikke trodde det ville bli et problem at de reiste til Oslo ettersom det var treningsfri dagen etter.

- Skjønner du at enkelte reagerer på det dere gjorde?

- Ja, jeg skjønner det. Det gjør jeg. Men det er, hva skal man si, jeg trodde det var lettere ettersom vi hadde fri dagen etter. Hadde vi hatt trening, hadde vi aldri dratt, forklarer han.

- Er det forenlig med toppidrett å dra ut?

- Nei, men vi er jo mennesker vi også. Vi må få kose oss vi også. Vi er ikke roboter som bare spiser, trener og sover. Jeg er et menneske jeg også. Det var dårlig timing nå.

Han synes det er leit, som forbilde fra yngre utøvere, at dette har skjedd.

- Jeg ødelegger mye for meg selv, men jeg ødelegger for mange andre.

AKSEPTERER STRAFFEN

Magnus Lindahl erkjenner at de gjorde noe som kanskje ikke var så lurt å gjøre.

- Vi har gjort noe som dem mener ikke er greit, og det er bare å akseptere det. Det burde vi tenkt på, sikkert. Det er det som er greia, og vi må bare ta den straffen vi har fått, forklarer Lindahl til HA-sporten.

Han forklarer at han uansett hadde planer om å reise til Oslo den torsdagen, ettersom det var treningsfri dagen etter.

- Jeg skulle dit og være hjemme litt. Og så dro vi og møtte noen kompiser, felles bekjente, og vi kunne like godt ha sittet et annet sted. Men vi satt et sted hvor de serverte alkohol, og det ser kanskje verre ut enn det har vært, forklarer han.

- Det var ikke fylla?

- Ikke i det hele tatt. Vi var tidlig hjemme, også. Jeg vet ikke, det er bare blitt en svær greie, forteller Lindahl.

På spørsmål om han forstår at klubben reagerer som de gjør, er han litt avventende. 

- Vi må bare ta den straffen vi får, og sånn er det, dessverre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.