HAMAR: Med tre mål på to kamper blir det riktig å si at Joakim Jensen har funnet formen igjen.

Mot gamle lagkamerater i Manglerud ble han tungen på vektskåla, og reddet Pål Johnsens store dag.

- Tilfeldig
- Sist jeg sa jeg var på veg tilbake gikk det fort over, så jeg skal være litt mer forsiktig denne gangen, ler Joakim Jensen etter sine to mål mot M/S.

Oslo-gutten åpnet sesongen med scoring i åtte kamper på rad. Etter det har det gått tråere. Og mens rekkekameratene Eirik Skadsdammen og Pål Johnsen har sanket bøttevis med poeng, har Jensen vært mer beskjeden.
- Når jeg ikke synes i målprotokollen, synes jeg ikke så godt. Jeg må se meg litt speilet når de andre i rekka har produsert så mye mer enn meg, sier goalgetteren og fortsetter:
- Det er litt tilfeldig at de har fått flere poeng. Jeg føler at jeg har bidratt med mitt, og heldigvis har laget gjort det bra selv om det ikke har vært jeg som har scoret.

Selvkritisk person
Det at målscoreren Joakim Jensen ikke har vært i sitt ess, har han drøftet nøye selv. Etter hver kamp går han nøye igjennom med seg selv hva som ikke har fungert.

- Jeg er en veldig selvkritisk person og negative tanker er mye sterkere enn positive, så det er noe jeg kan jobbe med; Tenke mer positivt.
Positive tanker burde Jensen ha hatt når han gikk i seng i går kveld.
To ganger gikk gjestene i ledelsen, to ganger var Jensen frampå og utlignet.
Slik beskriver han målene selv.
1-1: - Jeg får et pass på backhand, så spretter og pucken over på forhand og jeg får slått den inn på tennis.
2-2: - Jeg får et smørbrødpass av Eirik (Skadsdammen) og får satt den alene med keeper.
Og det Jensen skulle, og fikk til, var å finte M/S-keeper Linus Fernström ned på isen.

Kjedelig kamp
Det som skulle bli en festaften for Pål Johnsen (se egen sak) endte med seier, men det var absolutt ingen fest av en kamp.

Dragons har slitt mot grønntrøyene fra Oslo i hele år, og fikk seg en trøkk i trynet allerede i første bytt. Tempoet i kampen ble konstant dratt ned av dommer Petter Hegles mange utvisninger.
Gjestene, med Justin Boström og Dave Bonk i spissen, var farlige hver gang de var i overtall, men Daniel Wälitalo holdt Storhamar inne i kampen ved flere anledninger. Og da gjestenes keeper Linus Fernström solgte seg litt for lett, kunne Eirik Skadsdammen og resten av de gulkledde juble over seier i årets siste kamp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.