Det skriver Storhamar på sin nettside. 

- Jeg gleder meg veldig, det blir en ny og spennende utfordring, sier Pål Johnsen til HA.

Storhamar og Johnsen har blitt enige om en toårskontrakt, men Johnsen sier selv at han må levere for at han skal bli kontrakta ut.

- Hvis vi ser at dette ikke funker etter en sesong, så bryter vi den med en gang, ler Johnsen.

Skal være seg selv

Johnsen har vært en viktig leder på på og utenfor isen i mange sesonger, men når han nå legger skøytene på hylla, og bli trener vet han ikke helt hva slags leder han blir.

- Hvis jeg ikke er naturlig autoritær, så trenger jeg ikke være den type trener. Det viktigste er at jeg skal være meg selv. Det er ingen vits i å late som om jeg er en annen, bare fordi jeg har blitt trener.

Storhamars nye assistent har hatt utallige trenere opp gjennom årene, èn av de beste, om ikke den aller beste er Aleksander Smirnov. Russeren gleder seg til samarbeidet:

- En dyktig mann

- Jeg er kjempefornøyd med å få med Pål i trenerteamet. Pål er en dyktig mann, han kan sitt fag og jeg vet jeg får mye kunnskap med Pål forteller Sasja SIL.no 

Sjur Rakstad-Larsen som er sportslig leder i klubben, er også strålende fornøyd med signeringen:

- Mangt og meget er sagt og skrevet om Pål Johnsen, og vi er selvsagt enormt glade for at Pål blir med Storhamargutta videre i sin nye rolle, både som kulturbærer og med sin enorme hockeykunnskap.  Vi ønsker samtidig å takke Anders "Kolba" Kolbuholen for jobben han gjorde som assistent denne sesongen, resultatene taler for seg selv, men dessverre lar ikke hans sivile jobb kombinere med en assistentrener-stilling, sier Rakstad-Larsen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.