Det skriver Storhamar på sin nettside. 

- Jeg gleder meg veldig, det blir en ny og spennende utfordring, sier Pål Johnsen til HA.

Storhamar og Johnsen har blitt enige om en toårskontrakt, men Johnsen sier selv at han må levere for at han skal bli kontrakta ut.

- Hvis vi ser at dette ikke funker etter en sesong, så bryter vi den med en gang, ler Johnsen.

Skal være seg selv

Johnsen har vært en viktig leder på på og utenfor isen i mange sesonger, men når han nå legger skøytene på hylla, og bli trener vet han ikke helt hva slags leder han blir.

- Hvis jeg ikke er naturlig autoritær, så trenger jeg ikke være den type trener. Det viktigste er at jeg skal være meg selv. Det er ingen vits i å late som om jeg er en annen, bare fordi jeg har blitt trener.

Storhamars nye assistent har hatt utallige trenere opp gjennom årene, èn av de beste, om ikke den aller beste er Aleksander Smirnov. Russeren gleder seg til samarbeidet:

- En dyktig mann

- Jeg er kjempefornøyd med å få med Pål i trenerteamet. Pål er en dyktig mann, han kan sitt fag og jeg vet jeg får mye kunnskap med Pål forteller Sasja SIL.no 

Sjur Rakstad-Larsen som er sportslig leder i klubben, er også strålende fornøyd med signeringen:

- Mangt og meget er sagt og skrevet om Pål Johnsen, og vi er selvsagt enormt glade for at Pål blir med Storhamargutta videre i sin nye rolle, både som kulturbærer og med sin enorme hockeykunnskap.  Vi ønsker samtidig å takke Anders "Kolba" Kolbuholen for jobben han gjorde som assistent denne sesongen, resultatene taler for seg selv, men dessverre lar ikke hans sivile jobb kombinere med en assistentrener-stilling, sier Rakstad-Larsen. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00