Det sier lederen av sportsutvalget i klubben, Sjur Rakstad-Larsen.

- Noe av det første han fortalte da han kom til Frölund i Sverige, var at han kom til Skandinavia for å få en opplevelse. Det har han gjentatt overfor oss. Sånn passer det sikkert bra for ham at han kan reise videre til et nytt kontinent etter at sluttspillet er ferdigspilt. Jeg er bare litt overrasket over valget av destinasjon, sier Rakstad-Larsen som bare  hadde visst om Moffatts planer en halvtimes tid da HA-sporten ringte.

- Avgjørelsen hans kom, som sagt, ikke overraskende. Vi hadde ikke regnet med ham, men hadde han ønsket å bli her, hadde vi selvsagt klart å ordne det. Da hadde vi, i så fall, vært nødt til å tegne 12-måneders-kontrakt med ham i stedet for 6-måneders-kontrakt som han har nå. Det hører med til historien at Luke Moffatt godtok vårt første kontraktsforslag.

Sjur Rakstad-Larsen kan fortelle at han allerede har flere alternativer på hånda for å erstatte amerikaneren.

- Vi må se litt an på spillertyper før vi bestemmer oss, men jeg tror ikke det skal bli all verdens vanskelig å skaffe en kompetent spiller på Moffatts plass når den tiden kommer, sier Sjur Rakstad Larsen.

Luke Moffatt er skjermet for media før kvartfinalekampen mot Lillehammer i kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.