Christian Larrivée scoret sitt første mål siden 11. desember. Han forsøker å spille seg i form etter skaden.
Selv om tapet mot Sparta var surt, mener kanadieren det er viktig ikke å grave seg ned, men nullstille før kampen mot Stavanger.
- et var mange sinte ansikter i garderoben nå, men vi må ikke grave oss ned. Vi må være ferdig med denne kampen så raskt som mulig. Det blir en ny tøff kamp der vi må være klare.
Larrivée gjorde comeback etter skade mot Rosenborg tirsdag, og var litt rusten. I går spilte han seg opp utover i kampen.
- Jeg er er langt unna toppformen etter to uker der jeg nesten ikke kunne trene, men det gikk bedre i dag enn tirsdag. Det hjalp med et mål.
Skaden i lysken og magen er han imidlertid ikke helt kvitt. Etter tirsdagens kamp kunne han ikke trene, og i dag står han trolig over igjen.
- Jeg tenker på sluttspillet og på å være i best muig form der. Det vil ta litt tid å trene seg opp igjen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.