HAMAR: På alle eliteserienslagenes åtte siste kamper, har Storhamar Dragons vært mest beskjedne med å forsyne seg av poengfatet. I likhet med Frisk-Asker har klubben tatt åtte poeng. Nå ligger de på 7.-plassen på tabellen.

- Er dette akseptabelt for Storhamar som klubb?
- Nei, svarer Carl Oscar Bøe Andersen.
Men han står uten midler til å gjøre grep slik den økonomiske situasjonen er for øyeblikket.

- Ikke behov nå
- Per dags dato ser jeg ikke behovet for å hente noen forsterkninger. Det går mer på at vi må evaluere og vurdere det vi allerede har, og utvikle det. Vi må gå i dybden på de kampene vi har gjennomført - både de vi har tapt, og der vi har lyktes.

- Hvor lenge kan dere vente før dere gjør grep?
- Slik situasjonen er nå, har vi ikke vi økonomi til å hente noen spillere. Den saken ligger hos styret i så fall. Men det må samtidig tas en vurdering på om vi har økonomi til å ligge der vi ligger på tabellen, sier Bøe Andersen til HA-sporten.

Ikke tabellfokus
Likevel ønsker han ikke å gjøre sine vurderinger basert på tabellposisjonen:

- Vi ser jo at alle slår alle, og sånn sett er jeg ikke bekymret akkurat nå. Vårt fokus må være hvordan de spillerne vi har, skal prestere bedre. Jeg vet at vi har ei prestasjonsgruppa som ikke er fornøyd med dette, sier Storhamar-lederen.

Ungdomslinja
At Storhamar gikk inn for å satse på talentutviklingen, brukes ikke som en unnskylding for at resultatene ikke står til ambisjonene:

- Nei, overhodet ikke.
Han mener likevel at disponeringen av stallen kan vurderes:
- Det vil jo alltid være en problemstilling i forhold til om vi skal la mange yngre spille mye, eller om vi bør ha mer rutine i laget. Det kan jo hende at noen yngre hadde vært tjent med å briljere mer på sitt eget nivå, før de tok steget opp på A-laget, sier Andersen.
Andersen påpeker likevel de rammebetingelsene Storhamar har å jobbe med:
- Slik det er nå ønsker vi å være tro med det vi startet. Det var de kriteriene jeg ble ansatt etter, i likhet med spillere og trenere. Vår strategi rundt ungdomslinja vil ikke bli endret nå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.