HAMAR: Livf vil ikke si så mye om at Aleksander Smirnov høyst sannsynlig ikke er med rundt laget kommende sesong.

- Det er litt merkelig, men kjemien må vel stemme. Jeg vil ikke si mer enn det, sier Livf, som gjerne vil fortelle dette:
- Jeg har fått mye hjelp av Sasja. Han var en bra trener for meg, og jeg har stor respekt for ham, sier Mattias Livf.
Alt tyder på at Sasja forsvinner til en trenerjobb i Russland. Han har ambisjoner som trener, og alt tyder på at russeren ikke har lyst på en jobb som hjelpetrener.
Hvis det tilbudet skulle dukke opp i Dragons.
For fakta er at han ikke har hørt noe fra Storhamar Dragons etter at kontrakten hans gikk ut.
- Jeg vet at Rune Gulliksen er ny hovedtrener. Ut over det, vet jeg ingenting. Jeg har ikke noe mer å si akkurat nå, sier Sasja.
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen bekrefter at Sasja ikke har fått noe tilbud så langt.
45-åringen har et stort hockeynavn i Russland. Sasja ble verdensmester i 1993, og har også vært kaptein på det russiske landslaget.
Etter det HA-sporten erfarer er flere russiske klubber på banen i forhold til å tilby Smirnov jobb, og mye tyder på at hans moderklubb, Khimik, er en av dem.
Sasja har tidligere uttalt at Storhamar Dragons, hvor han har spilt 439 kamper i løpet av ni sesonger, var førsteprioritet.
Men nå tyder som nevnt alt på at førstevalget hans ikke går inn.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.