Lørdag 14. november fikk Andreas Øksens et hardt slagskudd i hånda under bortemøtet med Kongsvinger.

Han fikk først beskjed om at han måtte vente fire uker med gips på hånda, men så ble hånda verre, og Hamar-gutten måtte operere. Nå blir han borte i seks uker.

lei av å være skadet

- Jeg er ganske lei av alle skadene som jeg fått i løpet av de siste årene. Jeg fikk spille landskamper for snart to år siden, og så ble jeg skadet i ni måneder like etterpå. Tidligere i høst var jeg borte i fire uker. Sånn har det vært flere ganger, sier han.

Nå må han belage seg på mange tunge timer med egentrening.

- Det er på en måte flaks i uflaksen at det er hånda som er problemet. Jeg kan sykle, gå på skøyer og gjøre mange andre ting som er relatert til hockey, sier han.

larrivée-skryt

Kaptein Christian Larrivée synes synd på sin skadeplagede kamerat.

- Han er veldig plaget av skader, og det er synd for både oss og ham. Vi skulle gjerne hatt Andras på banen, sier Larrivée, som er imponert over det Øksnes har foretatt seg denne høsten.

- Han har kanskje vært vår beste back i høst. Nå må andre stå frem, sier kaptein Larrivée, som føler seg bedre i lysken.

- Jeg vil ikke sette noen dato på comebacket mitt. Det kan bli mot Lørenskog lørdag, men jeg tror det er mest sannsynlig at jeg kommer tilbake mot Stjernen neste torsdag, sier han.

Jacob Berglund og Lars Løkken Østli trente for fullt tirsdag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.