I denne ukas Rinkside handler det selvsagt mest om Storhamars gode sesongstart med fem strake seirer. Jonas Norgren, Nathan Martz og Pål Johnsen snakker om hvorfor det går bra og de forteller om hvilke følelser de har for Lillehammer før torsdagens lokaloppgjør i OL-Amfi'n.

Stjal showet
Det er likevel Johnsens sønn Martin som stjeler showet i Rinkside da han kommer inn i garderoben og tar over for Nathan Martz i tv-kroken.
Der forteller han oppriktig hva han mener om faren som hockeyspiller.

- Han er god, men han var bedre før, sier Mini-Johnsen, som har mange gode replikker på lager i denne sendingen.
Pappa Johnsen derimot prøver å dempe seg litt i forhold til alt det han sa før sluttspillekampene mot Lillehammer for to sesonger. Da sendte Lillehammer Storhamar ut av sluttspillet på hodet etter at Dragons hadde rundspilt gudbrandsdølene totalt i den første kampen.

- Jeg brukte litt sterke ord og måtte spise dem etterpå. Jeg tror jeg ikke skal si så mye nå. Det er bedre å holde seg litt nede på matta før kampen, sier Storhamar-veteranen.

- Kampen mot Lillehammer betyr uansett mye. Det er derby. Det er krig. Lillehammer har steppet opp veldig nå. Jeg føler vel det er fifty/fifty nå før denne kampen, sier Pål Johnsen, som håper å unngå en flause mot Lillehammer nå.
- Det er ille hvis det går dårlig mot Lillehammer. Da er det så du ikke har lyst til å gå ut. Det er fortsatt slik at vi har flest meritter i skapene her, men Lillehammer har hentet mange bra kanadiere. Det blir en tøff match dette, sier Johnsen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.