HAMAR: Ole Eskild Dahlstrøm ser på Hesbråten som en ving:

- I utgangspunktet er han jo ikke en senter. Jeg mener han burde hatt rollen som ving hele tida, men i forhold til skader og slike ting er vi ganske sårbare, så det er viktig at vi har spillere som kan spille i forskjellige posisjoner, sier Dahlstrøm.
- Hva synes du om hans første hat trick i Storhamar?
- Nå scoret jo jeg fem mål i min første kamp, da, gliser han breialt.
- Men selvfølgelig er det artig for ham å score hat trick. Offensivt gjør vi en god match, og vi vinner jo 8-2. Likevel skal vi ikke lage et St. Hans-bål av den grunn, men det har aldri skadet et lag å få inn litt sjøltillit.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.