(Ull/kisa - Brumunddal 2-1)

Det ble en tøft generalprøve for Brumunddal på UKI Arena. Hjemmelaget lekte til tider med gjestene, men var ineffektive foran mål. 

Tidlig scoring

Det tok kun seks minutter før den første ballen lå i nettet bak Aarbogh Bjerke. Fredrik Haave Andersen skulle ta imot en enkel pasning, men var uheldig da han foræret Jesper Andreasson ballen. Svensken gjorde ingen feil, og Brumunddal fikk en tøff start. 

Like etterpå fikk samme mann en ny mulighet, men avslutningen gikk like utenfor Bjerkes venstre stolpe.

Ull/Kisa fortsette å presse et svakt Brumunddal-lag. Kristoffer Ødemarksbakken rev seg løs på venstresiden, tok to skritt og dundret ballen mot lengste stolpe. Bjerke måtte ut i full strekk for å redde avslutningen. 

- Vi ble trykt tilbake av et bedre lag. De holdt et langthøyere tempo enn oss, sier trener Kevin Knappen om de første 45 minuttene. 

Jesper-scoring

Den andre omgangen var kun tre minutter gammel da det smalt i treverket bak Bjerke. Et godt frispark fra Sebastian Starkenberg snek seg rundt muren, forbi Bjerke og rett i stolpen.

Brumunddal hadde ikke løsnet et eneste skudd på mål, men etter 60 minutter kom Dalas første sjanse. Et godt slått frispark fra Olle Olle ble lagt inn på bakre stolpe, og der kunne Jesper Sørum Johansen enkelt stange ballen i mål.

Ull/Kisa brukte imidlertid ikke lang tid på å ta føringen igjen. Et godt innlegg fra Viktor Adebahr, ble satt inn av en våken Espen Standal på bakre stolpe. 

Men Brumunddal ga ikke opp. Jonatan Helmersen rundet målvakt Henrik Mathias Bakke, men ble revet i foten da keeperen skjønte hva som var i ferd med å skje. Furnes-gutten gikk i bakken, men dommeren valgte å holde fløyta nede. Brumunddal protesterte voldsomt, men til døve ører.

- Jeg går ikke bakken med vilje der, det er en soleklar straffe, sier Jonatan Helmersen om straffesituasjonen. 

- Jeg skulle gjerne sett at vi gjorde en litt bedre figur, men vi taper helt enkelt mot et bedre lag, avslutter Kevin Knappen.

Brumunddal stilte følgende lag (4-2-3-1): Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen (ut 45.), Torgeir Strand Osmo - Christoffer Heier Solbakken, Franck Semou, Jonatan Helmersen, Andreas Hovemoen (ut 86.), Alain Junior Olle Olle (ut 70.) - Gulbetin Güven.

Benk: Stein Erik Werven Bjønness, Jesper Sørum Johansen (inn 45.), Pablo Gambasa, Simen Haugen, Sindre Bjerkli (inn 70.), Vegard Ruud (inn 86.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.