HAMAR
- Dette er en spesiell sak, brakt inn av en annen part. Vi har fulgt vanlig standard, og vurdert hendelsen opp mot regelverket med bakgrunn i informasjon vi har fått.
- Hvorfor ble det ikke gitt en begrunnelse?
- Disiplinærutvalget er et organ under administrasjonen. Hadde saken gått til appellutvalget kunne det kommet en begrunnelse, sier Haukali, og fortsetter:
- I dette tilfellet blåste ikke dommeren, og derfor var det heller ikke aktuelt med en forklaring fra ham. Når det gjelder dommerutvalget, så forklarer de seg aldri i slike saker. De er part i saken, sier Haukali, og avslutter på generelt grunnlag:
- Det er ikke mange vanskelige saker som kommer til oss. Det går mest i matchstraff og karantene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.