• FINALE: I 06/07-sluttspillet var Larrivée ustoppelig for Storhamar.
    FOTO: Trond Lillebo.

Christian Larrivée har levert en knallsterk sesong, og kanadieren står bokført med hele 64 poeng på 40 kamper - fire poeng bak ledende Eric Castonguay og Brian Ihnacak på sammenlagtlista i GET-ligaen.

Storhamar ligger på en sikker andreplass med fem kamper igjen å spille. Det er i det hele tatt en god følelse rundt hele klubben nå. Sånn var det ikke i fjor sommer, da forsvant viktige spillere som Eirik Børresen, Fredrik Lystad Jacobsen, Tommy Johansen og Martin Blakseth Huse ut av portene på Hamar vest.

- Jeg så mørkt på situasjonen som klubben befant seg i. Vi slet med penger, hadde lite folk, og jeg syntes situasjonen så veldig tøff ut. På det verste var jeg redd for at klubben skulle rase sammen. Men vi har klart å snu hele greia takket være gode juniorer, gode svensker og en vanvittig støtte fra et fantastisk publikum. Nå er det virkelig gøy å spille, forteller Storhamars poengkonge.

Larrivée forteller at han fikk lagt et godt grunnlag før sesongen.

- Lysken min har kranglet i flere år. Før sesongen ble jeg operert, og endelig fikk jeg trent så godt som jeg ønsket. Nå føler jeg meg i veldig god form, sier Storhamars nummer 23. 

Med fire poeng opp til Castonguay og Ihnack, håper kanadieren å kunne ta igjen konkurrentene på tampen av sesongen.

- Det er ikke sånn at jeg går rundt og tenker på poenglista, men jeg må innrømme at jeg har sett litt mer på lista i år. Det hadde vært gøy å ta igjen de på toppen, men det er likevel viktigere å sikre 2. plassen, sier diplomatiske Larrivée.

Med fem kamper igjen å spille, har Storhamar begynt å tenke på sluttspill. 

- Vi gleder oss til å spille sluttspill igjen. Men det er viktig at vi klarer å være smarte når det drar seg til. Jeg husker at vi slo Lillehammer 9-1 i den første kvartfinalen for fire år siden, men tapte fire på rad og røk ut. Nå må vi være smarte og tålmodige, for vi har planer om å gå veldig langt i år, avslutter mannen som gjorde 32 poeng i sluttspillet våren 2007.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.