• GOD: Magnus Lindahl debuterte med en kjempekamp hjemme mot Sparta Praha. Siden har det blitt mye sykling.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Magnus Lindahl, som kom til Storhamar fra Sparta i sommer, gjorde seg tidlig bemerket i den gule og blå trøya. Han reglerett herjet med Sparta Praha i to perioder 20. august, men så røk han på en ankelskade. Siden har han ikke spilt.

- Jeg har prøvd å trene med laget, men jeg blir så ivrig, så vi har funnet ut av det er best at jeg ikke gjør det, sier han.

- Har skaden forverret seg på trening?

- Nei, egentlig ikke. Skaden er som den er, så vi får bare vente og se. Det er ikke noe vits å stresse, sier Lindahl.

Lindahl legger ikke skjul på at han gjerne skulle vært en del av mannskapet som går på is Eisarena i Salzburg i kveld.

- Det er veldig kjedelig å ikke få vært med på disse kampene. Det er fryktelig tøft, sier han.

Oslo-gutten tror Storhamar har gode muligheter i kveld.

- Jeg tror vi møter et lag som er svake i egen sone. Mange av lagene fra Østerrike, Tyskland og Sveits er svake defensivt. Vi må prøve å holde dem nede i sonen, så tror jeg vi har veldig gode muligheter, og legger til: 

- Vi må fortsette å være solide defensivt. Det blir viktig å snøre igjen i midten, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.