STAVANGER: Storhamar gjorde en frisk kamp mot Stavanger i går, og spillerne virket ikke påvirket av at Storhamar har blitt trukket fem poeng. Fremdeles var det hissig stemning etter kampen.

- Det er alltid spillerne som lider. Dette kan i det lange løp få konsekvenser for mange klubber, sier Pål Johnsen.
- Og da tenker jeg på nedrykk, og spillernes karrierer. I tillegg mister vi publikum, mener Johnsen.


Legger oss ikke død

Trener Rune Gulliksen er fornøyd med responsen han har fått fra spillergruppen så kort tid etter nyheten.

- Jeg syns de har tatt det veldig bra. Det er ingen som synes det er morsomt, men vi ble enige om at vi skulle legge dette bak oss, og det er all ære til gutta for at de klarer det. Det var en tung beskjed å få, men nå har vu lagt saken død.

Pål Johnsen sier seg enig i at spillerne er ferdig med saken nå.

- Vi må fremdeles videre og kan ikke bare legge oss ned å dø. Jeg har synspunkter på dette, og jeg synes at forbundet bør ta seg i nakken, sier Johnsen.

Landslagstrener Roy Johansen forstår at spillerne i etterkant, blir frustrerte.

- Jeg skjønner at det er dumt for spillerne, men nekter å tro at de blir påvirket av dette når de kommer på isen. Det virket i hvert fall ikke slik, og syns de gjorde en bra match. Jeg har forstått det slik at store bøter er uaktuelt grunnet økonomien i norsk hockey.


Fornøyd med kampen

Storhamar startet veldig bra. Bortelaget virket disiplinerte og satte sjansene sine. Etter 1. periode ledet de fortjent, men utover i kampen ble det vanskeligere. Kampen ble regelrett vunnet for Stavanger i 3. periode. Gulliksen er uansett fornøyd.

- Det var en bra match hvor det kunne gått begge veier. Det er selvsagt et surt tap, men mye positivt å ta med oss videre.

Johnsen synes Stavanger fikk mye sin vei under kampen.

- Det første målet er et flaksemål. Pucken virker å sprette deres vei. Ellers var det en grei bortematch, men det var utrolig tungt.

Roy Johansen så mye bra i flere Storhamar-spillere i går.

- Pål Johnsen virket frisk og fin. Det samme virket også Mattias Livf og Lars Løkken Østli. Hele Storhamar-laget er veldig jevne og alle gjorde en bra jobb.

Etter denne runden ligger Storhamar åtte poeng foran MS, med to kamper mer spilt. Nå venter Lillehammer på søndag.

Verken preisdent Ole-Jacob Libæk, generalsekretær Jon Haukeland eller leder i disiplinærutvalget, Snorre Haukali svarte på HA-sportens henvendelser i går kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.