ASKER: Før dagens møte med Rosenborg ligger Dragons på fjerdeplass av tabellen. Kun tre poeng bak Vålerenga og Stavanger på andre- og tredjeplass. Storhamar har henholdsvis spilt en og to kamper mer.
Troen i drageleiren er imidlertid stor på å sikre seg en medalje.
Og trener Peter Johansson spiller ut et kort til trenerkollegaene sine:
Han mener laget han trener består av flest stjernespillere i eliteserien.

Østli hever det
Han tenker naturligvis på spillere som Christian Larrivée og Pål Johnsen, som er klubbens to største profiler.
Men med blant andre Johan Ramstedt på vei til toppform og en vaskekte Storhamar-gutt tilbake i garderoben, har Johansson mye å smile over:
- Jeg har aldri sett Lars Løkken Østli selv, men har hørt veldig mye positivt. Det er akkurat en slik type vi trenger i laget, og en spiller som kan forsterke et allerede veldig godt lag. Jeg føler at laget har en veldig god balanse mellom de offensive toppspillerne og de mer urutinerte spillerne som har en veldig god utvikling,
- Er det andre lag i eliteserien som kan sammenlignes med dere når det kommer til stjernespillere?
- Jeg mener at vi kanskje er det laget med flest enere som presterer. I alle fall offensivt. Lørenskog er kanskje det laget som på papiret skal ha flest, men det har ikke fungert godt nok for dem ennå. Likevel er det farlig å avskrive et slikt lag. Stemmer det for Lørenskog når vi kommer til sluttspillet, kan de bli utrolig farlige med så mange gode hockeyspillere, mener Johansson.

Usikkert om han blir ut
I utgangspunktet skal Løkken Østli «hjem» til söta bror og Luleå på januars siste dag.
Johansson håper derimot at den offensive backen blir sesongen ut:
- Jeg har hørt at han har et veldig skudd og er giftig i power play.
Og de to siste ordene står høyt på prioriteringslisten til den svenske ishockeytreneren nå som sluttspill-sommerfuglene begynner å krible i magen:
Dragons ligger på rundt svake 15 prosents uttelling i overtallsspill denne sesongen:
- Det er ikke godt nok. I alle fall ikke i et sluttspill. Vi må opp på over 20. Klart at en spiller som Løkken Østli kan bidra til det. Så får vi bare avvente å se hvor lenge han blir. Akkurat nå vet jeg lite om det.

- Gått veldig opp og ned
Østli forteller til HA-sporten at det første halvåret i Sverige har vært av variabel karakter:
- Det har gått veldig opp og ned. Jeg føler jeg har spilt godt i en del kamper, men jeg har dessverre ikke fått så mye spilletid som jeg ønsket. Derfor skal det bli bra å komme til Storhamar og forhåpentlig få spilt litt mer.
- Hvor lenge jeg blir, får vi se etter 31. januar. Det er klart at et sluttspill med Luleå frister veldig, men også med Dragons kan et sluttspill bli veldig bra, mener Østli.
Den tidligere nummer 37-dragen står med ett mål i den svenske eliteserien.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.