• FOTO: FREDRIK Hubred Hagen.

Før denne sesongen gikk Tommy Johansen fra Storhamar tilbake til moderklubben i Sarpsborg, etter tre gode år på Hamar. 

ARNESEN TROR PÅ STORHAMAR

HA-sportens hockeyekspert, Svein Harald Arnesen, har latt seg imponere over keeperspillet til Storhamars Andrew Engelage. Nå mener han at Storhamar har en fordel bakerst i de kommende semifinalekampene mot Sparta.

- De er begge to gode keepere, men jeg synes nok Engelage er bedre enn Johansen. Andrew er en stor målvakt, så han han er veldig trygg og god rundt målet. Tommy er kjempegod på sitt beste, men sliter med å være like stabil som Andrew er, sier Arnesen.

Storhamar vant alle fem seriekampene mot Sparta, men det betyr ikke at det blir lett, ifølge Arnesen.

- Jeg tror det kommer til å bli en knalltøff serie hele vegen inn. Men jeg føler nok at Storhamar har et litt hvassere lag, med litt flere gode enkeltspillere enn hva Sparta har.

Johansen gleder seg

Tommy Johansen er klar på at keeperduellen kommer til å bli viktig i de kommende semifinalene.

- Engelage er en annerledes keeper enn meg. Han er en stor målvakt som holder seg langt inne i mål, mens jeg er en mer atletisk keeper, som er mer aggressiv og står litt lenger ute, sier Johansen og legger til:

- Jeg er veldig imponert over nivået Engelage har spilt på denne sesongen.

Johansen mener at Sparta må spille som et lag hvis de skal ha mulighet til avansement.

- Vi er et lag som jobber knallhardt for hverandre. Vi har kanskje ikke like mange gode enkeltspillere som Storhamar, så derfor må vi kjempe som en enhet. Det blir veldig gøy å spille mot Storhamar igjen, sier Tommy Johansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.