• FOTO: FREDRIK Hubred Hagen.

Før denne sesongen gikk Tommy Johansen fra Storhamar tilbake til moderklubben i Sarpsborg, etter tre gode år på Hamar. 

ARNESEN TROR PÅ STORHAMAR

HA-sportens hockeyekspert, Svein Harald Arnesen, har latt seg imponere over keeperspillet til Storhamars Andrew Engelage. Nå mener han at Storhamar har en fordel bakerst i de kommende semifinalekampene mot Sparta.

- De er begge to gode keepere, men jeg synes nok Engelage er bedre enn Johansen. Andrew er en stor målvakt, så han han er veldig trygg og god rundt målet. Tommy er kjempegod på sitt beste, men sliter med å være like stabil som Andrew er, sier Arnesen.

Storhamar vant alle fem seriekampene mot Sparta, men det betyr ikke at det blir lett, ifølge Arnesen.

- Jeg tror det kommer til å bli en knalltøff serie hele vegen inn. Men jeg føler nok at Storhamar har et litt hvassere lag, med litt flere gode enkeltspillere enn hva Sparta har.

Johansen gleder seg

Tommy Johansen er klar på at keeperduellen kommer til å bli viktig i de kommende semifinalene.

- Engelage er en annerledes keeper enn meg. Han er en stor målvakt som holder seg langt inne i mål, mens jeg er en mer atletisk keeper, som er mer aggressiv og står litt lenger ute, sier Johansen og legger til:

- Jeg er veldig imponert over nivået Engelage har spilt på denne sesongen.

Johansen mener at Sparta må spille som et lag hvis de skal ha mulighet til avansement.

- Vi er et lag som jobber knallhardt for hverandre. Vi har kanskje ikke like mange gode enkeltspillere som Storhamar, så derfor må vi kjempe som en enhet. Det blir veldig gøy å spille mot Storhamar igjen, sier Tommy Johansen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00