I USA

PHILADELPHIA: - Det er ikke noe spørsmål, Patrick er en spiller for NHL i framtida, sier John Stevens, hovedtrener i Philadelphia Flyers og legger til:

- Han har vært en skikkelig god «pick up» for oss, en spiller vi ikke visste mye om da vi hentet ham fra Edmonton. Han har vist seg å være en god spiller, og jeg ser gjerne ham i Philadelphia også etter denne sesongen, hvis det er mulig.

Trengte en endring
Stevens understreker at Thoresens to sluttspillkamper på tribunen nå, ikke betyr at han har spilt for dårlig.

Etter det første tapet mot Pittsburgh følte han behov for å gjøre en endring i laget.
- Det var mer at vi med en ny spiller inn forsøker å skape mer energi. Samtidig som Steve Downie også er en god spiller som kanskje er bedre enn Patrick akkurat nå i det offensive spillet. En som kan produsere mer framover også i fjerderekka. Patrick er ingen poengspiller i øyeblikket, men en som gjør mye positivt for laget når han er på isen.

- Uheldig med skade
Flyers-treneren synes at Thoresen gjorde en god jobb mot slutten av serien, da han spilte i tredjerekka sammen med Mike Richards og Joffrey Lupul.

Derfor ser han ikke på 24-åringen som noen evig 4. rekkespiller.
- Han har for det meste spilt i vår tredjerekke i serien, men var uheldig og fikk en skade i starten av playoffs mot Washington. Etter at han kom tilbake brukte han litt tid på å komme opp igjen på det nivået han var mot slutten av serien, forklarer Stevens.

- Viktig med slike
To strake kamper på tribunen betyr heller ikke at Patrick er ute av sluttspillet for godt denne sesongen.

Akkurat nå er han en av de som vipper mellom å være inne på laget og ute, avhengig av lagets innsats og resultater.
- Men som sagt, jeg mener Patrick definitivt er en spiller for NHL i framtida, som noe mer enn en i fjerderekka. Kanskje også her i Flyers. Det er viktig for et lag og en trener å ha en spiller som Patrick, som du vet vil gjøre en kjempejobb uansett hvor han spiller, avhengig av lagets skader. Jeg synes han er en NHL-spiller, fastslår John Stevens.

«Se flere kamper»
Når amerikaneren får høre at HA-sporten har reist halve jorda rundt for å dekke den første nordmannen i en Conference-finale i NHL noensinne, må han le litt etter å ha vraket Thoresen.

- Du skal vel ikke reise hjem i morgen? Jeg håper du skal se flere kamper, ler Flyers-treneren.
Han tenker neppe på Hamar Arbeiderblad når han skal ta ut laget til torsdagens kamp, men kanskje var det likevel et hint om at en ny sjanse kommer for Hamar-gutten.
Allerede i årets sesong.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.