• JUBEL: Her jubler Storhamar-spillerne etter Moffatts 1-0-scoring.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Storhamar brøt i kveld bortebarrièren da Oilers ble slått 3-0 i DNB Arena. De gule og blå måtte vinne minst èn kamp i Stavanger dersom drømmen om NM-gull skulle bli virkelighet. I kveld vant Storhamar på knockout.

Pål Johnsen har vært med på seks NM-gull i løpet av sin lange karrière. Nå trenger Storhamar kun to seiere for å vinne sin sjuende bøtte.

- Vi spiller en fantastisk bortematch. Vi vet at Stavanger åpner knallhardt, så det var veldig viktig for oss å ikke la det skje. Vi måtte gjøre noe med starten fra forrige kamp her, og det synes jeg vi klarte på en god måte.

Veteranen advarer imidlertid Hamar-folket om å begynne feiringen nå.

- Det var veldig viktig å få en borteseier. Vi visste at vi måtte vinne en kamp her, og det er deilig at vi klarte det. Men det er fortsatt mye jobb som gjenstår. Jeg er kanskje litt kjedelig nå, men sånn er det, smiler 39-åringen. 

Andrew Engelage og en god defensiv plan, var viktige grunner til Storhamars solide seier.

- Andrew sto veldig bra i dag, han gjør alltid viktige redninger for oss. Men jeg synes vi kollektivt gjør en veldig god forsvarskamp i kveld, forteller Johnsen. 

Nå gleder lysluggen seg til ny finale søndag. 

- Vi kan suge litt på karamellen i kveld, men så må vi forberede oss. Nå blir det viktig med god restitusjon og hvile, for Stavanger kommer ikke til å gi seg uten kamp, avslutter Storhamar-legenden. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.