ASKER: Og i går kveld sørget han for å opprettholde en av Hockey-Norges mest tilfeldige statistikker. Tre avslutninger signert Hesbråten kjente på nettmaskene i Frisk Asker-buret. På idrettsspråket kalt et hat trick.
Det var Lars Erik Hesbråtens tredje i Storhamar-karrieren, og alle har kommet mot Frisk Asker.
- Jeg skjønner ikke hvorfor, men det er litt artig. Likevel skulle jeg nok ha ønsket meg at statistikken skulle ha vært på Jordal eller i Sparta Amfi, gliser Kongsvinger-gutten.

Østli tilbake i dag
Lørdag kveld kom meldingen om at Lars Løkken Østli returnerer til Hamar. Han lånes ut fra sin svenske klubb Luleå til 31. januar, men kan bli helt til sesongen er over (se notis).
Det betyr også at en av fjorårets, og de siste årenes for øvrig, beste spillere kommer tilbake for å stå på skøyter i gulblå drakt igjen.
Akkurat som Johan Ramstedt ble Storhamar-tilhengernes julegave. Og Christian Larrivée, som rett og slett bare var en gave til alle som liker norsk ishockey.

- Nå blir vi utrolig sterke
Hesbråten fikk gladmeldingen servert gjennom Facebook.
- Jeg fikk faktisk nesten litt sjokk, forteller Hesbråten.
Nå har han virkelig troen på et jubelår for Storhamar:
- Vi er allerede veldig sterke på backsiden, men det er klart at en spiller som Lars (Løkken Østli) vil gjøre oss enda sterkere. Jeg mener vi blir utrolig sterke utover nå.
- Hva legger du i det, «Hes»?
- At vi seiler opp som en ekte gullkandidat i sluttspillet. En finaleplass er absolutt realistisk, svarer han.

Vant på en «svak» dag
Overfor dem som ikke var til stede i Askerhallen i går, kan Hesbråten i imidlertid fortelle at resultatet ikke helt gjenspeiler prestasjonen.
- Men det er samtidig sterkt av oss å vinne så mye på en noe svak dag, mener han.
For det kunne ha skåret seg i andre perioden. En noe naiv Storhamar-utgave entret isen etter første pause - og laget var tidvis sløve og unøyaktige i midtsonen.
- Hadde vi møtt et bedre lag, kunne vi ha blitt straffet hardere. Vi kommer oss likevel godt i tredjeperiode, og får satt inn bra med mål, sier «Hes».
Hans andre scoring sto til en høy sum på terningen. Som vanlig rev Christian Larrivée av seg en motspiller eller to, før han sendte pucken elegant til Andreas Gröndahl. Svensken fant Hesbråten på blank og dermed var kampen punktert med 1-3 på resultattavlen.
Pål Johnsen og Martin Blakseth Huse sto for dragenes to andre nettkjenninger.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.