Den muligheten grep unge Lindstad med begge hendene og spilte seg til poeng på HA-børsen.

- Jeg var fornøyd med kampen. Det var veldig moro å spille sammen med Mads Hansen og Ole Petter Øvergaard, og å få kjenne på det. Det blir noe annet å få spille sammen med spillere en har sett opp til og som fremdeles er forbilder for meg, sier Lindstad, og inkluderer Pål Johnsen i den gjengen.

- Det å få spille sammen med rutinen i laget, gjør at rollen min blir en litt annen enn om jeg spiller i fjerderekka, og når vi i tillegg er i flytsonen, går det i gleden på formlaget i eliteserien.

Også Storhamar-trener Aleksander Smirnov likte det han så av Vetle Lindstad mot Lørenskog:

- Jeg fikk ros for innsatsen og beskjed om å fortsette på samme måte. Sasja er i det hele tatt flink til å bygge oppunder oss unge, sier Vetle Lindstad, som lover full innsats mot Stjernen i kveld, men nå tilbake i fjerderekka igjen.

I kveld er det klart for et nytt spennende oppgjør da Dragons møter Stjernen på bortebane. Stjernen har ikke imponert borte, men hjemme i ishallen har de vist styrke.

I kveld møtes også Lørenskog og Frisk Asker. Disse to kampene kan avgjøre hvem som til slutt tar sølvet i serien, for alle regner med at Oilers tar gullet.

Les også
SPORT Se intervju med Linus Johansson på HATV!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.