Den muligheten grep unge Lindstad med begge hendene og spilte seg til poeng på HA-børsen.

- Jeg var fornøyd med kampen. Det var veldig moro å spille sammen med Mads Hansen og Ole Petter Øvergaard, og å få kjenne på det. Det blir noe annet å få spille sammen med spillere en har sett opp til og som fremdeles er forbilder for meg, sier Lindstad, og inkluderer Pål Johnsen i den gjengen.

- Det å få spille sammen med rutinen i laget, gjør at rollen min blir en litt annen enn om jeg spiller i fjerderekka, og når vi i tillegg er i flytsonen, går det i gleden på formlaget i eliteserien.

Også Storhamar-trener Aleksander Smirnov likte det han så av Vetle Lindstad mot Lørenskog:

- Jeg fikk ros for innsatsen og beskjed om å fortsette på samme måte. Sasja er i det hele tatt flink til å bygge oppunder oss unge, sier Vetle Lindstad, som lover full innsats mot Stjernen i kveld, men nå tilbake i fjerderekka igjen.

I kveld er det klart for et nytt spennende oppgjør da Dragons møter Stjernen på bortebane. Stjernen har ikke imponert borte, men hjemme i ishallen har de vist styrke.

I kveld møtes også Lørenskog og Frisk Asker. Disse to kampene kan avgjøre hvem som til slutt tar sølvet i serien, for alle regner med at Oilers tar gullet.

Les også
SPORT Se intervju med Linus Johansson på HATV!
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00