HAMAR: Djurgårdens målvaktstrener, Jonas Forsberg, er imponert over Ruben Smith.

- Han klarte seg veldig bra. Han er ekstremt bra på bevegelsesmønsteret.
Forsberg har tidligere vært målvakt i Vålerenga, og kjenner godt det norske hockeymiljøet.
Derfor inviterte klubben Ruben Smith over til en uke samling.
Forsberg så at tempoet var litt uvant i starten, men så spilte Ruben seg opp.
- Siden han er veldig dyktig på skøyter kom han raskt inn i det. Utover i uka arbeidet vi litt med at jeg synes han nesten bruker for energi på bevegelse, og jager puckene litt mye. Hvis han kan bli litt mer avventende, er han ikke like sårbar ved returer, forklarer Forsberg, som beskriver Ruben som veltrent, og en som kunne ha trent, og trent.
Siden Forsberg har norsk kjæreste, skal han se flere kamper i den norske serien kommende sesong, og skal forsøke å se flere kamper med Storhamar-målvakten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.