• STORHAMAR: Petter Thoresen snakker med Christian Larrivée i sin tid som Storhamar-trener.
    FOTO: Terje Midttun.

I går slo Stavanger Storhamar fortjent 4-2 hjemme i DNB Arena. Et heltent Stavanger-lag satte Storhamar under knallhardt press allerede fra første dropp, og etter fem minutter viste skuddtavla 10-0 til hjemmelaget. Stavanger kom over Storhamar som en ulveflokk.

Årsbeste

- Det er mulig vi spilte årsbeste i første periode. Jeg ble faktisk skikkelig imponert over hvor gode gutta var i den perioden. Det var helt vilt å se på farten og trykket, sier Thoresen om perioden, som endte 23-3 i skudd på mål.

Den gamle Storhamar-mannen har fortsatt følelser for Hamar-klubben, og før finaleserien uttalte han at det ble en drømmefinale når Stavanger og Storhamar skulle kjempe om gull.

- Jeg ble så lei av å høre om at vi og Vålerenga liksom skulle være en drømmefinale. Det er ikke drømmefinale når nummer en og seks møtes i semifinalen, sier Thoresen, før han legger til:

- Når de to beste lagene møtes til finale, så sier det seg selv at det er det som er drømmefinalen. Vi gleder oss til spille foran en fullsatt hall i morgen, sier mannen som vant fire NM-gull på Hamar vest.

skjerpet seg

Men selv om Stavanger sjokkåpent i går, klarte Storhamar å spille seg inn i kampen.

- Vi spiller ikke dårlig i midtperioden, men vi gir bort flere muligheter. Vi er ikke nøye nok i avgjørende situasjoner, og Storhamar får noen muligheter på grunn av det. Du kan ikke gi Storhamar lillefingeren i en finaleserie, da blir du straffet. I morgen blir det viktig at vi klarer å spille effektivt og solid, avslutter Petter Thoresen.

håper på over 5.000

Administrasjonsleder i Storhamar, Maren Lerfald-Hagen Stensby, sier til HA-sporten at det er solgt litt over 2.500 billetter til morgendagens finale.

- Jeg håper på i hvert fall 5.000 tilskuere. Jeg blir litt skuffa dersom vi ikke får såpass med tilskuere nå, sier Lerfald-Hagen.

Ifølge supporterunionen til Storhamar er det nå solgt 4.000 billetter til kveldens kamp.

Storhamar har et snitt på 4.583 tilskuere per kamp i sluttspillet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.