Tidligere i dag hadde TV 2 nyheten om at Patrick Thoresen kan være på vei til Storhamar allerede i sommer.

Les saken her!

Storhamar-assistenttrener Pål Johnsen er glad for at kameraten kan komme til å gjøre comeback for Storhamar.

Viktig leder

- Jeg har visst om dette en stund nå, og det er utrolig stort for oss som klubb. Han er en bra mann å få inn, en stor leder. Han har vært blant de beste i Russland, og nå herjer han i Sverige. 

Johnsen håper at Thoresen kan bli en viktig mann i garderoben.

- Patrick stiller jævlig harde krav, og det vil være viktig for hele gruppa. Jeg tror han kan gi oss en skikkelig kick-start på sesongen, sier Johnsen, før han legger til:

- Patrick vil være viktig for gruppa, og han vil være en viktig mann for å få til en bedre selvjustis i gruppa. Det kan ikke være sånn at trenerne må ta tak i alle problemene, sier Johnsen.

Ti spillere på is

Det var kun ti spillere som trente på is i dag, men Johnsen er ikke bekymret av den grunn.

- Det ble veldig mye belastning på få spillere i går, og da er det fint å ta en fridag i dag. Vi gønner på for fullt fra i morgen, sier Johnsen, som er klar på at Sparta er favoritter.

- Det spilte ingen rolle hvilket lag vi fikk i kvartfinalen. Sparta har vært bedre enn oss i serien i år, og sånn sett ser jeg på oss som undedrogs. Vi må slippe ned skuldrene og nyte at det er sluttspill. Sola er i ferd med å komme fram, og nå begynner den tiden som er morsomst, smiler Johnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.