I morgen møtes Stavanger og Storhamar i DNB Arena for første gang siden finaleserien i vår.

Mats Larsen Mostue, som er født og oppvokst i Hamar, gleder seg til å møte klubben han har spilt 266 kamper for.

- For meg har det alltid vært spesielt å spille mot Storhamar. Det som er ekstra gøy nå, er at hele laget ser skikkelig frem mot å møte dem. Sluttspillserien fra i vår er ikke glemt, sier han.

tung start

Larsen Mostue hadde en tøff start på sesongen, og han fikk lite istid da laget spilte gruppespill i Champions Hockey League.

- Jeg hadde en tung start på sesongen, men jeg føler at det har blitt bedre og bedre.

Trener Petter Thoresen er helt enig med Mostue om hans form.

- Mats var ikke bra i starten, og jeg følte at det var riktig å ikke bruke ham så mye. Han har spilt seg opp stort, og det er godt for meg å se. Mats er en god og stabil back, men jeg kunne kanskje ønske at han kunne bidra enda litt mer i poengstatistikken. Det gjelder ikke bare ham, men også andre av backene, sier sjefen.

soares vs skadsdammen

Vårens finaleserie utviklet seg til å bli en skikkelig klassiker. TV 2 opplevde ville seertall, kampene fikk bred mediedekning og hallene var fulle. lenge var det noe tamt og snilt over serien. Helt til Eirik Skadsdammen jublet på knærne i DNB Arena, og Stavanger-spiller Josh Soares klikket fullstendig. Der startet dramaet.

- Det var veldig bra for serien at situasjonen med Skads og Soares skjedde. Det ble etter hvert en klassiker av en serie, og det var selvfølgelig veldig deilig at vi klarte å avgjøre det hjemme i kamp sju. Bedre blir det ikke, smiler han.

I morgen tror han Stavanger kommer til å vinne sin andre seier på rad mot Storhamar denne sesongen.

- Jeg tror vi kommer til å vinne i morgen, fordi vi er veldig interesserte i å revansjere tapet for Stjernen. Vi pleier alltid å reise oss fort, avslutter Mats Larsen Mostue.

Les også
SPORT Se intervju med Stavanger-spilleren her!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.