I morgen møtes Stavanger og Storhamar i DNB Arena for første gang siden finaleserien i vår.

Mats Larsen Mostue, som er født og oppvokst i Hamar, gleder seg til å møte klubben han har spilt 266 kamper for.

- For meg har det alltid vært spesielt å spille mot Storhamar. Det som er ekstra gøy nå, er at hele laget ser skikkelig frem mot å møte dem. Sluttspillserien fra i vår er ikke glemt, sier han.

tung start

Larsen Mostue hadde en tøff start på sesongen, og han fikk lite istid da laget spilte gruppespill i Champions Hockey League.

- Jeg hadde en tung start på sesongen, men jeg føler at det har blitt bedre og bedre.

Trener Petter Thoresen er helt enig med Mostue om hans form.

- Mats var ikke bra i starten, og jeg følte at det var riktig å ikke bruke ham så mye. Han har spilt seg opp stort, og det er godt for meg å se. Mats er en god og stabil back, men jeg kunne kanskje ønske at han kunne bidra enda litt mer i poengstatistikken. Det gjelder ikke bare ham, men også andre av backene, sier sjefen.

soares vs skadsdammen

Vårens finaleserie utviklet seg til å bli en skikkelig klassiker. TV 2 opplevde ville seertall, kampene fikk bred mediedekning og hallene var fulle. lenge var det noe tamt og snilt over serien. Helt til Eirik Skadsdammen jublet på knærne i DNB Arena, og Stavanger-spiller Josh Soares klikket fullstendig. Der startet dramaet.

- Det var veldig bra for serien at situasjonen med Skads og Soares skjedde. Det ble etter hvert en klassiker av en serie, og det var selvfølgelig veldig deilig at vi klarte å avgjøre det hjemme i kamp sju. Bedre blir det ikke, smiler han.

I morgen tror han Stavanger kommer til å vinne sin andre seier på rad mot Storhamar denne sesongen.

- Jeg tror vi kommer til å vinne i morgen, fordi vi er veldig interesserte i å revansjere tapet for Stjernen. Vi pleier alltid å reise oss fort, avslutter Mats Larsen Mostue.

Les også
SPORT Se intervju med Stavanger-spilleren her!
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00