• DEBUTERER: Andrew Engelage er en spennende tilvekst i mål.
  • Christian Larrivée og Joakim Jensen jubler etter scoring.
    Foto: Arve Hovelstuen Blystad

Etter to perioder ledet Storhamar 4-2. Første periode var det en del fram og tilbake, men i andre periode styrte Storhamar det meste mot et juniorpreget Frisk Asker. Likevel utliknet Frisk til 4-4 i tredje periode, og hjemmelaget vant til slutt kampen på straffeslag.

Vi fulgte kampen live i vinduet over. 

Storhamar har ikke vært like offensive som Lillehammer i importjakten sin, men klubben er svært spent på sine nysigneringer.

De fleste har store forventninger til målvakt Andrew Engelage som skal minst holde nivået til Tommy Johansen med sin rekkevidde og gode fysiske form.

I tillegg knyttes det store forventninger til forwarden Linus Johansson. Storhamar håper transferkortet til svensken går gjennom papirmølla tidsnok til å rekke kampen i kveld. Det samme gjelder for Daniel Despotovic.

Backen Erik De La Rose har fått de nødvendige klarsignalene.

- Jeg synes det ser bra ut. De nye spillerne har kommet godt i gang, og de vil bare bli bedre etter hvert, sier Anders Kolbuholen.

Verken han eller Aleksander Smirnov er veldig opptatt av sluttresultatet i åpningskampen i Askerhallen.

- Det viktigste nå blir å se hvordan spillerne opptrer i kamp, sier Kolbuholen.

- Jeg tenker ikke resultat. Vi har trent veldig hardt nå, sier Smirnov til HA-sporten.

Kveldes motstander Frisk Asker har kanskje en litt tynn stall foreløpig, men de jobber med å få på plass både en utenlandsk back og den tidligere Vålerenga-spilleren Cato Cocozza. Ingen av disse blir klare til kveldens kamp.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00