HAMAR: Manglerud Star-spillerne gikk mer på skøyter, orket mer, vant de fleste av duellene, og plukket opp pucken etterpå.

I tillegg scoret de tre mål.
Og holdt nullen.

- Full stopp
- Det var full stopp for oss i dag. Vi var ikke med fra start, og kom aldri inn i kampen. Det var en som jobbet, de andre så på. Det går ikke, sier Mattias Livf.

Hjemmelaget så rett og slett tunge og litt uinspirerte ut. De kjørte rundt på felgen stort sett hele kampen.
Det ble ikke noe vakkert syn.
- M/S gikk mye mer på skøyter enn oss. Vi hadde noen lyspunkter, men så falt vi tilbake igjen. Vi har klart å komme tilbake tidligere, men da har hele laget vært mer på hogget, sier Dragons-kapteinen.

- Så tunge ut
Dragons-trener Rune Gulliksen syntes 1.-perioden var verst.

- 1.-perioden var langt under pari, og vi klarte aldri å komme igjen. Dette var en lærepenge. Vi var i flytsonen. Nå har vi tapt to kamper. Vi så tunge ut i dag, både i beina og hodet. Kampprogrammet er det samme for alle. Vi kan ikke klage på det. M/S så ikke tunge ut akkurat, sier Gulliksen, og legger til:
- Vi klarte heller ikke å sette de sjansene vi fikk. Ting henger ofte sammen. Jeg innrømmer gjerne at det er irriterende å ikke prestere bedre. Vi fant aldri rytmen, sier Gullik.
Oslo-laget tok ledelsen på en litt heldig måte. Ruben Smith fikk en Frisk-spiller i fanget.

Satte ikke sjansene
I 2. periode hadde hjemmelaget noen sjanser. Pål Johnsen og Teddy Midttun luktet på mål, men det gjorde M/S også. Ruben Smith hadde tre kjemperedninger, og rekka med Bonk, Boström og Nygård kjørte skikkelig rundt med hjemmelaget tidlig i perioden.

2-0 kom tidlig i sisteperioden. Et skudd forandret retning, og satte ut Smith. Etter hvert tok Gulliksen ut målvakten og spilte seks mot fire.
Sjansene kom.
Men ikke målene.
Linus Fernström tok alt.
3-0 kom i åpent mål snaue minuttet før kampen var ferdig.
Det var punktumet på en punktert dag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.